CPO

Procesbegeleider Urbannerdam begeleidt de Vereniging van Opdrachtgevers (VvO) tijdens het hele ontwikkelproces. De deelnemers worden lid van de Vereniging van Opdrachtgevers die vervolgens als officiële opdrachtgever fungeert. De VvO gaat een overeenkomst aan met Bemog B.V. projectontwikkeling als grondeigenaar om het perceel te reserveren en met elkaar de spelregels & randvoorwaarden vast te leggen. De vereniging kiest één architect en andere adviseurs waarmee de plannen gemaakt worden. Vervolgens rekent de aannemer mee aan de bouwkosten van aanvankelijk het schetsontwerp en later het definitieve ontwerp.

Alle deelnemers binnen de vereniging nemen gezamenlijk beslissingen over collectieve zaken zoals het type baksteen, bouwsysteem, type kozijnen etc.

Beslissingen over de indeling van de woning worden door alle deelnemers individueel genomen. Door deze ontwerpvrijheid wordt elke woning uniek en op maat ontworpen.

Als het plan ontwikkeld is wordt een gezamenlijke omgevingsvergunning aangevraagd. Wanneer de omgevingsvergunning is verleend kan het bouwen beginnen. Voor de start van de bouw zal iedere deelnemer een eigen koop- en aannemingsovereenkomst tekenen en zelf de eigen financiering regelen. Urbannerdam zal de VvO het gehele traject bijstaan met kennis en advies.

Ontwikkel samen met je toekomstige buren een unieke woning en profiteer met elkaar van het schaalvoordeel.

Geïnteresseerd in één van de CPO-woningen? Meld je aan ontvang binnen kort meer informatie

Ontwikkeling & realisatie

Saturnusstraat 60 - U.29
2516 AH Den Haag
T. 070 870 18 95
denhaag@bemog.nl
www.bemog.nl