CPO

Nog een aantal plekken beschikbaar

 

Op de Damiate locatie in Haarlem worden 16 grondgebonden woningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. Alle woningen binnen het project De Damiate zijn georganiseerd rondom groene hoven, waar ruimte is voor collectief gebruik en ontmoeting. Op deze prachtige locatie heb je de kans om samen met je toekomstige buren je eigen woning te ontwikkelen.

Hoe werkt het?

De Vereniging van Opdrachtgevers gaat met begeleiding van Urbannerdam de woningen ontwikkelen. De deelnemers worden lid van de VvO die vervolgens als officiële opdrachtgever fungeert. De Vvo heeft een overeenkomst aan met Bemog Projektontwikkeling B.V. als grondeigenaar om het perceel te reserveren. De vereniging kiest één architect en andere adviseurs waarmee de plannen gemaakt worden. De woningen kunnen verschillen in afmeting en worden ontwikkeld met een goede duurzaamheidsambitie. Het is mogelijk om elke woning naar eigen hand te ontwerpen binnen de gestelde regels die worden vastgesteld in het kavelpaspoort.

Beslissingen over de indeling van de woning worden door alle deelnemers individueel genomen. Door deze ontwerpvrijheid wordt elke woning uniek en op maat ontworpen.

Als het plan ontwikkeld is wordt een gezamenlijke omgevingsvergunning aangevraagd. Wanneer de omgevingsvergunning is verleend kan het bouwen beginnen. Voor de start van de bouw zal iedere deelnemer een eigen koop- en aannemingsovereenkomst tekenen en zelf de eigen financiering regelen.

Inschrijven

Inschrijven is nu mogelijk! Er zijn plekken beschikbaar om direct deel te nemen. Voor meer informatie met betrekking tot de inschrijving en hoe dit in zijn werk gaat, wil ik u verwijzen naar https://www.urbannerdam.nl/DeDamiate Hier vindt u alle nodige informatie over hoe het inschrijfproces in zijn werk gaat.

Rol Urbannerdam

Samen met Bemog Projectontwikkeling B.V. is Urbannerdam initiatiefnemer voor het project de Damiate. Urbannerdam is contactpersoon voor het CPO gedeelte in het project. Urbannerdam heeft tijdens het ontwikkelproces de rol van ontzorgende procesbegeleider. Op deze manier neemt Urbannerdam het regelgedoe uit handen en kunnen de zelfbouwers zich concentreren op hun woonwensen en het ontwerp van hun eigen huis.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van uw eigen droomwoning, dan verwijzen we u graag naar https://www.urbannerdam.nl/DeDamiate Hier vindt u meer informatie met betrekking tot het project en ook documenten voor inschrijving.