Interesse? Schrijf je in!

Gevarieerd woningaanbod

Door de grote kwaliteit van de openbare ruimte is het goed mogelijk om 132 woningen te realiseren. De Damiate kent appartementsgebouwen en rijwoningen, met daartussen groene gedeelde hoven waar duurzaamheid, veiligheid en verbinding samenkomen. Alle woningen zijn georganiseerd rondom het hof, waar ruimte is voor collectief gebruik en voor ontmoeting. Op de verdiepte parkeergarages is een leeflaag aangebracht, zodat hier volwaardige tuinen gerealiseerd kunnen worden. De gedeelde intieme buitenruimtes trekken het groen van de omgeving de buurt in en zorgen voor een grote sociale cohesie en verbeterde sociale veiligheid binnen de buurt.

Interesse? Schrijf je in

Appartementen

De appartementen zijn onderverdeeld in 43 Singel-, 42 Park- en 11 Gracht- appartementen. Alle gebouwen hebben een representatieve uitstraling, met royale doorlopende balkons, geïntegreerde plantenbakken en mooie terrassen die middels een groene zone logisch afgescheiden, maar tegelijk verbonden zijn met de wandelpromenade.

Eengezinswoningen

De 14 eengezinswoningen in het plan zijn overwegend 3 lagen hoog en geven het gebied een meer intieme schaal. De woningen hebben allemaal een entree en een woonfunctie aan de openbare ruimte en zijn georganiseerd rondom de verhoogde, groene binnenhoven.

Kadewoningen

De 6 riante kadewoningen kenmerken zich door de fantastische locatie aan het water. De woningen hebben allemaal een entree en een woonfunctie aan de openbare ruimte en zijn georganiseerd rondom de verhoogde, groene binnenhoven.

CPO-woningen

Op aantrekkelijke locaties binnen het plangebied worden CPO woningen gerealiseerd. Deze woningen geven een positieve bijdrage aan de kwaliteit, differentiatie en verbinding.

Ja ik heb interesse in dit plan!

Heb je belangstelling voor het project De Damiate? Laat, geheel vrijblijvend, je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Velden met een * zijn verplicht.

Ontwikkeling & realisatie

Saturnusstraat 60 - U.29
2516 AH Den Haag
T. 070 870 18 95
denhaag@bemog.nl
www.bemog.nl