Interesse? Schrijf je in!

PRIVACY POLICY

BEMOG hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

BEMOG doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. BEMOG houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Voor haar dienstverlening kan BEMOG van u de navolgende persoonsgegevens verzamelen:

BEMOG kan de volgende gevoelige persoonsgegevens van u verwerken:

Voor bepaalde transacties kunnen wij de kredietwaardigheid van onze klanten toetsen.

Dit doen wij door de noodzakelijke persoonsgegevens (waaronder adresgegevens) te verstrekken aan de makelaar, die deze gegevens alleen voor dit doel mag gebruiken.

DOELEINDEN VERWERKING VAN PERSOONGEGEVENS

Voor de volgende doelstellingen worden persoonsgegevens door BEMOG verwerkt en alleen als het gebruik voor dat doel nodig is:

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

BEMOG bewaart uw persoonsgegevens voor zover dat noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden en bewaart uw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

BEMOG verwerkt uw persoonsgegevens als u deze aan ons verstrekt ter uitvoering van de dienstverlening.

BEMOG gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en verwerkt deze alleen als het strikt noodzakelijk is voor het uitvoeren van de dienstverlening.

Uw persoonsgegevens worden binnen 8 weken na beëindiging van onze dienstverlening door ons verwijderd.

VERSTREKKING AAN DERDEN

Uw persoonsgegevens kunnen wij aan derde partijen verstrekken als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hiervoor beschreven doeleinden en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

Ook kunnen uw persoonsgegevens gedeeld worden met samenwerkingspartners in het woningbouwproject en dienstverleners die worden ingeschakeld om in opdracht van BEMOG diensten te verlenen.

BEMOG geeft nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee geen verwerkersovereenkomst is afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij uw persoonsgegevens delen met derden, indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

BINNEN DE EU

Wij verstekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

MINDERJARIGEN

Wij verwerken enkel en alleen de persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) als daarvoor schriftelijk toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

BEWAARTERMIJN

BEMOG bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt, dan wel op grond van de wet is vereist.

BEVEILIGING

BEMOG neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw persoonsgegevens niet goed beveiligd zijn, of als u aanwijzingen heeft van misbruik, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

COOKIES EN VERGELIJKBARE TECHNIEKEN

BEMOG gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Onze cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

RECHTEN OMTRENT UW GEGEVENS

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens die wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

KLACHTEN OF VRAGEN

Mocht u een klacht of vragen hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als u naar aanleiding van onze Privacy Policy nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op.

WIJZIGINGEN

BEMOG behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze Privacy Policy te allen tijde te wijzigen.

FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING

BEMOG heeft de heer J. Boeve aangewezen als functionaris gegevensbescherming. De heer Boeve is bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Bemog Projektontwikkeling B.V.

Postbus 30200

8003 CE  ZWOLLE

038 331 58 99

zwolle@bemog.nl

Ontwikkeling & realisatie

Saturnusstraat 60 - U.29
2516 AH Den Haag
T. 070 870 18 95
denhaag@bemog.nl
www.bemog.nl